Je ambitie realiseren duurt vaak langer dan je wenst. De ambitie om iSeekMe te realiseren is al een behoorlijk aantal jaar oud. In 2014 heb ik de eerste poging ondernomen om iSeekMe te bouwen, zonder veel technisch succes. Maar we hebben wel mooie inzichten opgedaan en als ondernemer heb ik een hoop geleerd.
Dit is mijn poging uit 2014:

https://youtu.be/4uirk7sLUPs

Al met al is het proces om tot de huidige versie van iSeekMe in 2021 te komen veel langer geweest dan waar mijn worst case scenario rekening mee hield. Geen match met investeerders, opdrachten die niet door gingen en eigen fouten. Wat hebben we veel fouten gemaakt bij de productie van iSeekMe… Met de kennis van nu was ik minstens een ‘beetje’ naïef. Ik had onderschat hoeveel moeite het kost om een ICT-team te formeren, een product als iSeekMe te bedenken, investeerder te vinden en onze eerste klant tevreden te houden.

Toen het geld op was, heb ik noodgedwongen mijn ambitie om iSeekme te realiseren in de ijskast gelegd. Ik voelde op dat moment dat de tijd nog niet rijp was voor mijn ambitie. En het voelde als falen.
Maar, voor onze ‘hart-ambitie’, onze diepste ambitie, speelt tijd geen rol. Tijd is een ego-factor, die nog meer opspeelt als wij onze ontwikkeling vergelijken met anderen en het tempo waarin zij ‘succesvoller’ worden.
In jouw hart-ambitie echter, speelt tijd geen rol.
Een ‘goede’ ambitie is Concreet, Haalbaar en Inspirerend (CHI). Een hart-ambitie blijft jou en andere mensen inspireren, mits het goed is voor de wereld.

Door mijn ambitie met mensen te delen zijn Mark en Rob op mijn pad gekomen. Samen bouwen we nu aan iSeekMe. Je hebt andere mensen nodig om je ware hart-ambitie te ontdekken en je hebt andere mensen nodig om deze ambitie te realiseren. Jouw ambitie zien wij als een verhaal die je continu  zal updaten, de vraag is ook in welke mate is jouw ambitie Concreet, Haalbaar en Inspirerend voor jou en jouw mentoren.
Wie helpen jou met jouw ambitie? Het delen van je diepste ambitie is spannend, maar ik beloof je: het zetten van deze stap maakt je een beetje meer vrij.

Feel the fear and do it anyway
Log in en voeg mentoren toe

Ik zou het enorm waarderen als jij onze mentor wilt zijn. We willen samen met jou persoonlijke ontwikkeling als het ware democratiseren: voor iedereen toegankelijk maken. In dat proces helpen we ambitieuze mensen sneller de keuzes te maken die écht bij hen

passen. Dit doen we door hen te faciliteren in het bouwen & onderhouden van een lerend sociaal netwerk: iSeekMe.

Als je tips of inzichten hebt die met ons wilt delen:
steven@iseekme.com
rob@iseekme.com