Masterclass bij Hogeschool Utrecht

Op 30 maart verzorgde Steven namens iSeekMe bij Hogeschool Utrecht een masterclass over Social Deep Learning.

Yellow Cubes Netwerk organiseerde samen met Associate Degree HBO opleiding Digitale Techniek & Media het event op de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Dit netwerkevent stond in het teken van het verbinden van het bedrijfsleven en het onderwijs.

Het werd een mooie ochtend waar Steven de Lira als één van de sprekers in een interactieve sessie de studenten uitdaagde. Over hoe belangrijk het is om verbinding met elkaar te blijven zoeken en warme relaties te ontwikkelen. En over hoe social deep learning ons in staat gesprekken te voeren waarin we iets kunnen leren over de ander én onszelf.

Zeker in een tijd waarin technologische innovaties elkaar in snel tempo opvolgen. Dat bleek ook wel uit de presentatie van Jan Verwoerd van 360Fabriek die indruk maakte met alle innovaties op het gebied van Extended Reality.“ Wat je hier vandaag als student leert, is alweer achterhaald als je straks afstudeerd”.

De boodschap van iSeekMe, dat persoonlijke ontwikkeling niet alleen over cognitieve skills gaat, maar juist ook over sociaal emotioneel ontwikkeling was een mooie aanvulling op de tech talks.

Tot volgend jaar!

iSeekMe is een mentoring platform, een veilige plek om kennis en ervaring uit te wisselen om zo jouw ambitie/purpose scherpt te krijgen en te realsieren. Je vind er mentoren met diverse achtergronden en uit verschillende levensfasen om je te helpen met je persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk kun jij, als je dat wil, ook een mentor voor anderen zijn.

Ga naar de Apple Store of Google Play, download de APP en maak een gratis account aan.