EVERYONE IS A MENTOR

BE PART OF THE MOVEMENT, BE A MENTOR

EVERYONE IS A MENTOR

BE PART OF THE MOVEMENT, BE A MENTOR

onze
missie

Nieuws
Blogs

Misschien sta je er niet zo bij stil. Maar toegang tot trainingen, opleidingen en coaches is niet voor iedereen weggelegd. Doordat het te duur is, of omdat men er simpelweg niet mee in aanraking komt. En dat is nou precies wat wij willen veranderen. Het is onze missie om sociaal-emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Waarom wij dit doen, en waarom we jou hierbij nodig hebben, lees je in deze blog.

TRAINING: EVERYONE IS A MENTOR

Als jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt, het anderen ook gunt, en misschien ook wel anderen daarin wil begeleiden: schrijf je dan nu in voor de training ‘Everyone is a Mentor’. In deze online training leer jij hoe je sneller, makkelijker en fijner kunt leren van de ervaringen van anderen en om zelf ook een inspirerend mentor zijn.

Alle deelnemers die na de training een mentor willen zijn voor anderen, kunnen een gratis profiel aanmaken op iSeekMe, ons mentor-2-mentor platform.

Sponsorship

Ken jij iemand die je deze training ook gunt? Je kunt deze persoon ook sponsoren door hem of haar hier in te schrijven of door deze pagina door te sturen. Een mooi cadeau om het jaar mee te beginnen.

Zelf geven wij het goede voorbeeld. Voor iedere inschrijving geven wij een student, of iemand die onvoldoende financiële ruimte heeft, gratis toegang tot de training.

Steven de Lira

Trainer & personal development expert

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling en ambities.

Klik hier om je aan te melden voor één van onze informatie webinars.

M. 06 412 547 50
E. steven@iseekme.com

Trainingsdata & Inschrijven

Hé, wat gaaf dat je mee wil doen aan de online training ‘everyone is a mentor’. De beschikbare data en tijden vind je hiernaast. Voor meer uitleg over de training, klik je op onderstaande knop.

De kosten bedragen € 180,- (ex. BTW). Dit is incl. een account voor het mentor-2-mentor platform (launch Q1 2021).

Wil je een training plannen voor jouw team of groep? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

di. 18/05 en di. 25/05 (14:30-17:00)
€ 180,00
do. 27/05 en do. 03/06 ( 19:30-22:00)
€ 180,00
wo. 09/06 en wo. 16/06 (14:30-17:00)
€ 180,00
di. 22/06 en di. 29/06 (14:30-17:00)
€ 180,00
Subtotaal
BTW
Totaal

Patricia Bakker
Patricia Bakker

ANWB

Wat was het een mooie training! met onbekenden die heel snel als bekenden aanvoelden, vanachter een scherm tóch de diepte met elkaar in durven gaan, door de juiste vragen te stellen échte verbinding maken… en daardoor dus leren hoe je een goede mentor bent voor die ander die straks met een vraag bij jou aanklopt. ik ben er klaar voor en kan niet wachten!

👉Everyone is a mentor.

AMZAH MOELAH
AMZAH MOELAH

ABN Amro

Vond het twee zeer boeiende sessies die ik mocht volgen. Het was ook een voordeel dat de groep klein was, hierdoor iedereen goed aan bod kwam en er veel ruimte voor interactie was.

Joanita Tibbertsma
Joanita Tibbertsma

ABN AMRO Bank

Mijn ‘day after’ gevoel is: ik ben blij dat ik deze training Everyone is a Mentor heb gevolgd. Blij en dankbaar voor de inzichten, theorie, inspiratie, energie. En de vragen, het meedenken en ook het vertrouwen van de andere deelnemers. Samen doen, samen leren en samen anderen helpen. Die combinatie van leren en anderen helpen en de inhoud, maakt deze training waarde- en betekenisvol.
Nathalie Hazenberg
Nathalie Hazenberg

ABN AMRO Bank

De ‘day after’ voelt heel relaxed. Gaaf om zulke mooie mensen te ontmoeten en uit te wisselen over echte ‘life changing moments’. Ik ondersteun jullie missie van harte en voel me vereerd om straks één van de eerste mentoren van jullie platform te mogen zijn dat deep learning voor iedereen toegankelijk wil maken. Hier gaat het om: sharing is caring!

achtergrond informatie

Er staan drie documenten voor je klaar. De eerste is de inhoudelijke cursusinformatie, het tweede biedt informatie over de principes van iSeekMe en als laatste een uitnodiging en toelichting op het maatschappelijk probleem. Heb je nog vragen of wil je gewoon eens sparren? Neem dan gerust contact met ons op. 

Pin It on Pinterest