EVERYONE IS A MENTOR

BE PART OF THE MOVEMENT, BE A MENTOR

EVERYONE IS A MENTOR

BE PART OF THE MOVEMENT, BE A MENTOR

Je zit in een situatie waarin je een keuze moet gaan maken. Of in een situatie waarin iemand anders de keuze voor jou maakt, als jij ‘m niet maakt. Het maken van keuzes is vaak lastig. Zeker als die keuzes pijn doen. Het goede nieuws is: je hoeft het niet alleen te doen. Hoezeer het leven je ook uitdaagt, er is ongetwijfeld iemand die jou is voorgegaan. Iemand die in jouw schoenen heeft gestaan. Everyone is a mentor. 

TRAINING: EVERYONE IS A MENTOR

Veranderingen zijn lastig. Omdat je aan de oude situatie gehecht bent, onzeker bent over de nieuwe situatie, of omdat je keuzes moet maken. Kiezen kan ingewikkeld zijn. Want wat wil je nu eigenlijk écht? Keuzes maken is extra lastig als je (denkt dat je) het alleen moet doen. Het goede nieuws is dat je het niet alleen hoeft te doen. Hoezeer het leven je ook uitdaagt, er is altijd iemand die jou is voorgegaan. Diegene kan, met zijn of haar ervaring, jouw mentor zijn. Daarnaast kun je zelf leren sneller en beter keuzes te maken. Daarmee gaan we aan de slag in de online training ‘Everyone is a mentor’.

Keuzes maken doe je dus niet alleen. Sterker nog, wanneer je je ambitie, plan of twijfels bespreekt met anderen kom je tot inzichten die helpen nieuwe perspectieven te vormen. Met iedere persoon die je spreekt, kom je een stap verder in je proces en een stap dichterbij het maken van je keuze.

In deze training delen we inzichten en tools met jou en leer je de vaardigheden waarmee je het juiste gesprek kunt voeren en -nog- sneller, de keuzes te maken die écht bij jou passen. Mentorschap is de beste en leukste manier om keuzes te toetsen en te borgen in jouw systeem. Daarnaast kun je met deze tools ook anderen helpen sneller de keuzes te maken die écht bij hem of haar passen. Het mentoren van anderen helpt je eveneens jouw inzichten en keuzes te borgen in jouw systeem.

leerdoelen

Na de training ben je in staat:

  • de principes van Social Deep Learning toe te passen;
  • de processen waarmee je psychologische veiligheid creëert te beïnvloeden;
  • spanning of onrust in jezelf te vertalen naar een ambitie;
  • je ambitie concreet, haalbaar en inspirerend te verwoorden;
  • te sturen op het soort relaties die je helpen keuzes te maken;
  • sneller, betere keuzes te maken;
  • een inspirerend mentor te zijn.

Mentorschap in actie

Om sociaal-emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken, hebben wij het iSeekMe platform gebouwd; een social media-app waarop mensen met verschillende levensvragen elkaar kunnen vinden en helpen sneller, betere keuzes te maken.

Als je de training hebt doorlopen en een mentor voor anderen wil zijn, kun je een gratis profiel aanmaken op het iSeekMe-platform en direct je kennis in de praktijk te brengen.

 

Steven de Lira

Trainer & personal development expert

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling en ambities.

M. 06 412 547 50
E. steven@iseekme.com

Onze missie

Wij geloven dat iedereen een mentor is. Een mentor is iemand die luistert naar je verhaal, vragen stelt en helpt tot nieuwe inzichten te komen. Iedereen in je omgeving kan een mentor voor je zijn. Het zijn mensen zoals jij en ik met wie je van gedachten wisselt en spart over oplossingen.

Als het leven je uitdaagt, kan dat (tijdelijk) eenzaam voelen. Zodra je er klaar voor bent om op zoek te gaan naar antwoorden, kun je praten met een coach, een training volgen of een ervaringsdeskundige in je netwerk. Echter, niet iedereen heeft dat netwerk of kan het betalen. Wij willen dat anders. Ons doel is om sociaal-emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken.

Sponsorship

Om sociaal-emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken, sponsoren wij, voor iedere betaalde inschrijving, iemand die onvoldoende financiële ruimte heeft, om de training te volgen.

Trainingsdata & Inschrijven

Hé, wat gaaf dat je mee wil doen aan de online training ‘everyone is a mentor’. De beschikbare data en tijden vind je hiernaast. Voor meer uitleg over de training, klik je op onderstaande knop.

De kosten bedragen € 350,- (ex. BTW). Dit is incl. een account voor het mentor-2-mentor platform (launch Q3 2021).

Wil je een training plannen voor jouw team of groep? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

do. 16/09 en do. 23/09 (14:30-17:00)
€ 350,00
di. 21/09 en di. 28/09 (19:30-22:00)
€ 350,00
di. 05/10 en di. 12/10 (14:30-17:00)
€ 350,00
do. 21/10 en do. 28/10 (19:30-22:00)
€ 350,00
Subtotaal
BTW
Totaal

Patricia Bakker
Patricia Bakker

ANWB

Wat was het een mooie training! met onbekenden die heel snel als bekenden aanvoelden, vanachter een scherm tóch de diepte met elkaar in durven gaan, door de juiste vragen te stellen échte verbinding maken… en daardoor dus leren hoe je een goede mentor bent voor die ander die straks met een vraag bij jou aanklopt. ik ben er klaar voor en kan niet wachten!

👉Everyone is a mentor.

AMZAH MOELAH
AMZAH MOELAH

ABN Amro

Vond het twee zeer boeiende sessies die ik mocht volgen. Het was ook een voordeel dat de groep klein was, hierdoor iedereen goed aan bod kwam en er veel ruimte voor interactie was.

Joanita Tibbertsma
Joanita Tibbertsma

ABN AMRO Bank

Mijn ‘day after’ gevoel is: ik ben blij dat ik deze training Everyone is a Mentor heb gevolgd. Blij en dankbaar voor de inzichten, theorie, inspiratie, energie. En de vragen, het meedenken en ook het vertrouwen van de andere deelnemers. Samen doen, samen leren en samen anderen helpen. Die combinatie van leren en anderen helpen en de inhoud, maakt deze training waarde- en betekenisvol.
Nathalie Hazenberg
Nathalie Hazenberg

ABN AMRO Bank

De ‘day after’ voelt heel relaxed. Gaaf om zulke mooie mensen te ontmoeten en uit te wisselen over echte ‘life changing moments’. Ik ondersteun jullie missie van harte en voel me vereerd om straks één van de eerste mentoren van jullie platform te mogen zijn dat deep learning voor iedereen toegankelijk wil maken. Hier gaat het om: sharing is caring!

achtergrond informatie

Er staan drie documenten voor je klaar. De eerste is de inhoudelijke cursusinformatie, het tweede biedt informatie over de principes van iSeekMe en als laatste een uitnodiging en toelichting op het maatschappelijk probleem. Heb je nog vragen of wil je gewoon eens sparren? Neem dan gerust contact met ons op. 

Pin It on Pinterest