Op 27 november bereik ik, Steven de Lira, oprichter van iSeekMe en auteur van “Everyone is a mentor”, de bijzondere leeftijd van 50 jaar. Maar in plaats van dit met een traditioneel feestje te vieren, wil ik deze mijlpaal gebruiken om een verschil te maken. Ik ben van mening dat persoonlijke ontwikkeling een sociaal proces is en dat iedereen kan leren van de ervaringen van anderen.

Daarom introduceer ik de speciale editie van de Finding Your Way Bootcamp.

🗓️ Wanneer: Vrijdag 27 november van 10:00 tot 17:00 📍 Locatie: Wrkshop in Voorburg 🎯 Voor wie: Ambitieuze jongeren tussen de 18 en 29 jaar die hun pad in het leven willen ontdekken en versterken.

Wat kun je verwachten?

  • Een intensieve dag waarin we de diepte in gaan op het gebied van zelfinzicht en de impact van je omgeving.
  • De mogelijkheid om te leren hoe je zowel inspiratie als irritatie van anderen kunt gebruiken om je doelen te ontdekken en te realiseren.
  • Een unieke kans om mij persoonlijk te ontmoeten en te leren van bijzondere mentoren die hun kennis en ervaring willen delen.

Met mijn belofte van meer productiviteit en meer motivatie, garandeer ik dat deze bootcamp een onvergetelijke ervaring zal zijn die je dichter bij je doelen zal brengen.

Ben of ken je een ambitieuze jongere die zijn of haar weg probeert te vinden? Meld je aan en maak deel uit van deze bijzondere dag. Laten we samen stappen vooruitzetten en bouwen aan een betere toekomst.

🔗 Voor meer informatie of om je aan te melden: https://www.iseekme.com/finding-your-way-bootcamp/

Deel deze unieke kans met je netwerk en laten we samenwerken om de volgende generatie leiders te inspireren en te begeleiden.