FutureFitLife Style is continu je zelf een beetje uitdagen en iets nieuws leren zodat je beter voorbereid bent op de toekomst.  Een passie van mij is koken en ik ben geboren en getogen als een carnivoor. Ik houd van vlees.

Afgelopen periode heb ik steeds meer mensen leren kennen die vegetarisch of veganistisch zijn. Mijn eerste reactie was “no way’! Dit is niks voor mij, je bent gek. Ik sport veel dus ik heb mijn eiwitten nodig

Al deze mensen hebben een zaadje in mijn hoofd gepland.  Als mega carnivoor ga ik vandaag voor Menno en Xiomara koken omdat ik ze mega lief vind. Ze zijn veganisten van het eerste uur. Ik kan dit doen door snel paar vegan-recepten op te zoeken. Ik heb besloten het anders te doen en ga me vandaag de hele dag in hun wereld te verdiepen.  Dus: vandaag ga ik zoveel mogelijk lezen en bekijken over veganistisch eten.

Ik ga op zoek naar verschillende perspectieven om mijn visie te vormen. Heb je lees – of kijk tips voor mij? Mijn zoektocht gaat na vandaag wel door 😉 dus kom maar op je bijdrage

#futurefitlifestyle is leren en groeien.