Young Professionals Program

Heb je het gevoel dat je één nul achter staat?

Young Professionals Program

Hoe zet je jouw achtergrond in als kracht?

Young Professionals Program

Anders zijn heeft toegevoegde waarde, maar welke?

Heb je het gevoel dat je één nul achter staat?

We snappen en ervaren zelf ook dat het leven niet altijd even eerlijk is, al was het maar omdat niet iedereen start met gelijke kansen. Maar door die realiteit te omarmen kun je er wel beter op voorbereiden. Jij hebt namelijk wel invloed op de manier hoe je hiermee om gaat. 

How to Beat The Odds?
Je hebt een grotere kans om het spel gelijk te trekken als je weet wat je wilt. Mensen met een concrete ambitie zijn namelijk productiever en gelukkiger omdat ze meer kansen zien en krijgen. Als je weet wat je wil kan je ook bewuster kiezen en als het tegenzit kun jij jezelf blijven motiveren om door te gaan. Omdat jij je anders voelt (door je cultuur, geaardheid of whatever) heb je nog een extra uitdaging. Hoe vind je aansluiting bij ‘de norm’ zonder jezelf te verliezen, hoe vind je jouw unieke kracht? Dit en meer komt aan bod tijdens ons Young Professionals Program!

Steven en Rob geven een (gratis) workshop waarin je, samen met andere ambitieuze jongeren, aan de slag gaat met je ambitie. En die ambitie begint bij jouw mindset, jouw manier van denken dus. Je mindset bepaalt (onbewust) welke acties je wel of niet neemt. Deze acties leiden uiteindelijk tot resultaten, die bepalen hoe je leven eruit ziet. Het doel van deze workshop is een versie 2.0 van jouw ambitie te ontwikkelen.

HET PROGRAMMA:

Introductie workshop Ambitie 2.0
Het doel van deze workshop is om samen met anderen een versie 2.0 van jouw ambitie te ontwikkelen.

  • 18:00 – Inloop en kennismaking (🍕included)
  • 18:20 – Presentatie & uitleg over ambities
  • 18:40 – Ambities delen en bespreken
  • 19:15 – Ambitie 2.0 maken in iSeekMe APP
  • 20:00 – 20:30 Uitloop en napraten

LOCATIE

Westblaak 5 D, Rotterdam

Inschrijven

Maak een keuze uit de verschillende startdata:

Introducé

iSeekMe masterclasses

De smaak te pakken gekregen tijdens één van onze workshops? Top!
We nodigen je graag uit voor het vervolg in ons iSeekMe masterclass programma. Ook gratis.
Kijk gerust vast even naar de inspirerende experts met een bijzonder levensverhaal.

Met elkaar maak je sneller de juiste keuzes. Ga naar de Apple Store (iPhones) of Google Play (Android), download de APP en maak een gratis account aan.

Stappenplan ter voorbereiding van de workshop

Download de APP

De eerste stap is simpel, ga naar de Apple Store (iPhones) of Google Play (Android), download de APP en maak een gratis account aan. Waarom gratis? Check onze missie!

creëer je profiel

Het creëren van je profiel is meteen een oefening; wat is mijn ambitie, wat kan ik voor anderen betekenen en wat zoek ik zelf in een mentor? Take your time (± 30min). 

Versterk je Profiel

Geen stress, je iSeekMe profiel hoeft niet meteen perfect. Maak gebruik van deze tips voor een goed en inspirerend profiel.

BE A MENTOR

Vind mensen die je kan én wil helpen en stuur hen een uitnodiging. Ook als je zelf een inspirerend mentor zoekt natuurlijk.