iSeekMe Masterclasses

Storytelling met een Novel Point of View

iSeekMe Masterclasses

Authentic branding

iSeekMe Masterclasses

The Art of Flow

Ben jij ambitieus en nieuwsgierig en vind jij het fijn om geïnspireerd te raken door bezielde mensen uit hun eigen vakgebied? Wil jij graag je mindset updaten?

Misschien zijn deze gratis masterclasses wel iets voor jou!

iSeekMe heeft een aantal industry professionals uitgenodigd om jullie mee te nemen in hoe hun journey is gelopen om de expert te worden die ze nu zijn. Het zijn allemaal mensen met een bijzonder levensverhaal en die dat gebruiken als kracht binnen hun eigen expertise. In deze interactieve masterclasses leer je hoe je je persoonlijkheid, levenservaring en talent samenbrengt om je purpose te vinden zodat je meer levensvreugde en succes ervaart in je studie, carrière of binnen je ondernemerschap.

Human First Design

Rob Mulder
Senior UX designer | Tech Entrepreneur

Hoe zet je de mens centraal in je designs, hoe zorg je ervoor dat je de juiste emotie raakt? Daarvoor moet je de wereld van de eindgebruiker begrijpen. Met 15 jaar aan kennis en ervaring met merken als Coolblue, Zeeman en Total Energies wordt het een inspirerende en interactieve avond.

Wanneer: 
Tijd: 
Locatie: 

Authentic Branding

Bas Hawinkels
Senior marketeer bij Nestlé

Bas kan jou helpen de pure emotie, waar jij voor staat, te vertalen naar jouw verhaal of jouw pitch. Dit is iets dat wij allemaal nodig hebben als wij de juiste emotie willen raken bij jouw (toekomstige) opdrachtgever of werkgever.

Wanneer: 
Tijd: 
Locatie: 

STORYTELLING MET EEN NOVEL POINT OF VIEW

Patricia Bakker
Senior Marketeer | ANWB Zakelijk

We trappen af met een inspirerende sessie van Patricia Bakker, als senior content marketeer bij ANWB weet ze alles over storytelling. Of het nu jouw verhaal is of dat van een grote multinational; wat maakt het uniek en authentiek? Je maakt kennis met begrippen als Thought Leadership en Novel Point of Views.

Wanneer: 
Tijd: 
Locatie: 

The Art of Flow

Lisa Maduro
eigenaar van Slow Escapes

De belangrijkste vaardigheden van de toekomst leer je niet op school. Veerkracht, nieuwsgierigheid en een creatieve en flexibele mindset zijn dat onder andere wel en deze vaardigheden kun je cultiveren door middel van aandachtstraining. In deze creatieve workshop gaan we op een toegankelijke manier oefenen met onze aandacht.

Wanneer: 
Tijd: 
Locatie: 

Inschrijven

Ik meld mij aan voor: *

Introducé

Belangrijke voorwaarde voor het volgen van deze masterclass is dat je een profiel hebt aangemaakt binnen de iSeekMe app. Ga naar de Apple Store (iPhones) of Google Play (Android), download de APP en maak een gratis account aan.