Selecteer een pagina

Samen kunnen we onze ambities realiseren

We vinden persoonlijke ontwikkeling een basisrecht dat beschikbaar moet zijn voor iedereen die het wilt en nodig heeft. Dat is ons doel! Concreet, tastbaar en meetbaar: zelf doen maar met de hulp van de mensen om je heen. 

Onze ervaring leert dat diepgaande interacties met anderen – binnen en buiten je directe netwerk – een grote impact hebben op onze mindset. Het helpt jou jezelf continu te herontdekken en doorontwikkelen.

iSeekMe is gebaseerd op dit concept van ‘social deep learning’. Voor persoonlijke groei, en zeker voor versnelling daarvan, zijn interactie en diepgang onmisbare ingrediënten: het stellen van de juiste en de échte vragen, nog eens doorvragen, aangeven wat het met je doet, samen het punt waarover het écht gaat bereiken. Het gaat om nieuwsgierigheid, een oprechte verbinding die van daaruit ontstaat en duurzame creatie die daarop volgt. Het sociale netwerk geeft toegang tot verschillende perspectieven en helpt daardoor te versnellen. Wat je formuleert en zwart op wit zet, gaat leven. En ten slotte, ‘vreemde’ ogen dwingen, so let’s get moving.

De iSeekMe-app brengt het sociale netwerk, diepgang en versnelling samen. Vanuit het FutureFit Platform delen we inspiratie, naast de inspiratie die deelnemers zelf delen. 

Inspiratie vanuit welke bron dan ook (een filmpje, een gesprek met een vakgenoot of een vriend, een training, een marketing-uiting van een ander bedrijf) helpt jou door:

  • verandering van perspectief, waardoor je je ambitie aanpast of aanscherpt;
  • motiveren tot acties die passen bij je (bestaande) perspectief.

Daarnaast zorgt de app voor borging, van je geformuleerde dromen en ambitie, je voornemens tot actie en via het eerdergenoemde sociale proces.

 

 

 

Aanmelden iSeekMe

Heb jij ambities die je graag wil waarmaken? En wil je daarbij geholpen worden, door jouw omgeving en professionele coaches? Meld je dan aan voor onze iSeekMe App

× Hoe kan ik je helpen?
Spring naar toolbar