Selecteer een pagina

Samen kunnen we onze ambities realiseren

Word lid van ons dreamteam!

Persoonlijke ontwikkeling beschikbaar maken voor iedereen. Dat is ons doel. Concreet, tastbaar en meetbaar: zelf doen maar met de hulp van de mensen om je heen. Sport is voor ons een grote inspiratiebron. We vinden het gaaf hoeveel tijd, energie en geld mensen steken in hun sporten. Deze aandacht kun je ook inzetten als het gaat om werk en privé. Persoonlijke ontwikkeling start vanuit kracht en ambitie. Topsporters stellen hun doelen helder en ruim van tevoren vast. Ze worden hierin gecoacht en gaan trainen en oefenen met dat doel voor ogen. In het ‘gewone’ leven trekken veel mensen pas aan de bel als er iets ‘mis gaat’. Hoe mooi zou zijn als we ons als topsporters gaan gedragen daar waar het gaat om het stellen van heldere doelen en de weg er naar toe.

Onze ambitie is groot en kost veel tijd en geld. Tijd om er iets goeds van te maken hebben we. Geld om er iets uitmuntends van te maken is er niet genoeg. We zijn ongeduldig. Het platform is nog niet zo gelikt en klaar als wij zouden willen, maar we gaan nu wel van start. Door nu te beginnen leren we veel (van jou) om het uiteindelijke product helemaal mooi en sexy te maken. Dit jaar willen we 1000 mensen helpen met de start van hun persoonlijke ontwikkelingsreis. Dit is onze grote uitdaging. Wil jij ons hierbij helpen? Meld je aan!

Wil je dit onder de aandacht brengen van andere ambitieuze mensen?

Aanmelden iSeekMe-pilot

Heb jij ambities die je graag wil waarmaken? En wil je daarbij geholpen worden, door jouw omgeving en professionele coaches? Meld je dan aan voor onze iSeekMe-pilot!