Everyone is a mentor

Waarom heeft enkel een kleine groep mensen toegang tot coaching, de mogelijkheid een mentor in te schakelen? Daar heeft toch iedereen recht op? Bovendien is het een voorwaarde voor een duurzame en eerlijke samenleving. Dit boek laat zien dat er een haalbare manier is om die toegankelijkheid te bereiken en wel met social deep learning. Het is een manier om onze interacties bewuster in te zetten voor sociaal emotionele groei. Op zoek naar meer soul sex, wat leidt tot meer onderlinge verbinding. Dat is geen luxe, dat is noodzaak.

 

 

 

LET OP: Een adres invullen is niet verplicht, maar als je een factuur wilt ontvangen hebben we een factuuradres nodig

Steven de Lira is geboren in Curaçao en kwam voor zijn studie naar Nederland. Hij gelooft in verbinding en in warme relaties. Maar hij is ook echt een ingenieur die vindt dat onze sociaal emotionele ontwikkeling een  proces is dat versnelt dient te worden voor het bouwen van een toekomst bestendige samenleving. Steven is mede-eigenaar van iSeekme.

Formulier niet gevonden

Waarom het boek
‘Everyone is a mentor’?

In deze serie van drie blogs legt Steven uit wat zijn motivatie is voor het schrijven van dit boek en waarom hij vindt dat iedereen zien als mentor een essentiële levenshouding is voor een duurzame toekomst.