Young Pioneers Workshop

Maak je ambities concreet, haalbaar en inspirerend. Wij leren je hoe.

Young Pioneers Workshop

Onze workhop kost je niets en je bent na afloop een ervaring rijker.

Young Pioneers Workshop

Voor jonge, ambitieuze professionals die vooruit willen.

Young Pioneers Workshop

Kom naar onze workshop voor young pioneers.

Heb je het gevoel dat je het net even anders wil doen, anders dan dat iedereen jou vertelt? Je weet alleen nog niet helemaal hoe. Of je weet het wel, maar welke stappen je nu moet zetten om daar te komen is lastig? Ben je eager maar voel je een bepaalde mate van onrust in jou?

Je kan sneller de juiste weg vinden als je op de juiste manier én met de juiste tools zoekt.

Laten we je alvast iets verklappen. Je kunt wel sneller je purpose vinden, maar een groeistap als mens en als professional maken duurt gemiddeld 2 jaar. Als je ‘domme’ dingen doet en niet de juiste mentoren hebt duurt het nog veel langer. Dus mensen die beloven jou in paar sessies te helpen groeien, liegen. In een sessie kunnen trainers en coaches jou helpen aan inzicht of kennis. Maar mensen gedragen zich niet naar wat ze weten, maar wat ze doorvoelen.

Embodiment

Weten dat je gezond moet eten betekent niet direct dat je gezond gaat eten. Wij leren jou dat gevoel te bereiken. Dat gevoel heet in vaktermen embodiment, dat je iets bent en dat alle cellen in je lichaam een bepaalde kant op willen. Dat maakt het verschil tussen weten en er ook naar handelen (ook als het tegenzit).

Young Pioneers workshop

Tijdens onze kennismakingssessie krijg je deze principes helemaal gratis uitgelegd. Je gaat geïnspireerd naar huis met een beter en realistischer beeld over jouw persoonlijke ontwikkeling. Je zal ervaren hoe fijn het is om in stappen (versies) en samen met anderen aan jouw ambitie te werken.

Deze avonden zijn ook een kennismakingsmoment met ons Young pioneers programma en het team. We zijn continu op zoek naar ambitieuze jongeren die willen groeien door samen te werken. Als onze workshop naar meer smaakt kun je je aansluiten bij het Young Pioneers programma.

Young Pioneers programma

Na de kennismakingsworkshop kun je ervoor kiezen je aan te melden voor het programma waarin we je samen met andere jongeren 9 maanden begeleiden. Je hoeft het programma dus niet alleen te doorlopen. Jou praktische tips en inzichten geven hoe jij je carrière of leven op slimmer kan inrichten zodat je sneller groeit.

Het Young Pioneers programma is ook gratis, maar niet vrijblijvend. We vragen jouw commitment, hoe dat eruit ziet leggen we je tijdens de workshop uit.

 • Je verbindt je met gelijkgestemden;
 • Elke maand is er een Masterclass met tips & tricks om jouw ambitie te realiseren;
 • Toegang tot een netwerk van mentoren (offline en online);
 • Persoonlijke begeleiding door het iSeekMe team op jouw ambitie;
 • Als jij wil verbinden we jou met de juiste banen, opdrachtgevers en gigs.

 Je weet inmiddels dat het maken van een groeistap jaren kan duren. Daarom houden ook we na deze 9 maanden contact. Niet met dezelfde intensiteit, maar we zijn er nog steeds voor je. Net als de iSeekMe community trouwens. We laten je gaan maar we laten je niet los (-;

Inschrijven Young Pioneers Workshop

Maak een keuze uit de verschillende startdata:

Introducé

HET PROGRAMMA:

Doel

Het doel van deze workshop is om samen met anderen een versie 2.0 van jouw ambitie te ontwikkelen.

Wat bieden we in de workshop?

 • Presentatie en uitleg over ambities
 • Ambities vinden, delen en bespreken
 • Kleinschalige groep dus veel 1-op-1
 • Trainers die dit al meer dan 10 jaar beoefenen

Waar loop je mee weg?

 • Een beeld over je ambities
 • Het proces hoe je stappen kan zetten in betere keuzes maken
 • Een begin met een nieuwe mentoren netwerk
 • Grip over je toekomst

Trainers

Steven de Lira en Rob Mulder

Locatie

Westblaak 5D, 3012KC, Rotterdam

Vanaf Rotterdam Centraal kan je de Metro naar Akkers pakken en bij de 2e halte (de Beurs) uitstappen en dan ben je er!

Pioniers die je al zijn voor gegaan:

Pim
Pim

Door de hulp van Steven en Rob heb ik geleerd dat je ambities constant aandacht nodig hebben. Ze helpen je met het proces hoe je ambities kan verbeteren. Ik voel nu meer zekerheid in mijn tussenjaar!

Izzy
Izzy

Ik vind de manier hoe Steven en Rob vragen & opdrachten stellen en vragen naar de ambitie heel goed. Ze blijven doorvragen waardoor jezelf ook verder blijft denken over wat ik nou wil.

Argino
Argino

Het heeft me geholpen om meer bezig te zijn met mijn ambities. Dat is zeer positief! Het geeft je die extra push om hiermee bezig te zijn. Zeker een aanrader als je meer met je ambities bezig wilt zijn!

Ga naar de Apple Store (iPhones) of Google Play (Android), download de APP en maak een gratis account aan.