Wanted: Young Creatives

Om ons Young Professionals Development program onder de aandacht te brengen is iSeekMe op zoek naar young creatives die ons kunnen helpen in woord en beeld, of op andere creatieve wijze, deze campagne op touw te zetten.

Wie zoeken wij:

Wij zijn specifiek op zoek naar jongeren die begrijpen, omdat ze het wellicht ook zelf hebben ervaren of dit herkennen bij vrienden, hoe lastig het is om keuzes te maken met betrekking tot een volgende stap na een studie. Je hebt je diploma (bijna) op zak en dan?! Je ervaart druk en je hebt nog zoveel vragen. Maar wat wil je nou écht!

Het Young Professionals program van iSeekMe helpt jongeren in deze reis om de keuzes te kunnen maken die het beste bij ze passen.

We dagen jou uit om met jouw creatieve talent op originele wijze dit proces visueel te maken. Tekst, (bewegend) beeld, vormgeving. Alles staat nog open en wij zijn juist op zoek naar jouw creatieve invulling!

Heb je een creatieve geest en vind je het leuk om bij te dragen aan onze missie?
Ben je als starter op zoek naar manieren om je portfolio uit te breiden én wil je zelf ook deel uit maken van een community waarin je gementord kunt worden en deel uit kunt maken van een professioneel netwerk, neem dan contact met ons op! Vergoeding in overleg.

Voor meer info, neem contact op met
Steven
steven@iseekme.com | 0641254750
Rob
rob@iseekme.com | 0624697724

iSeekMe is een gratis onafhankelijk mentor-2-mentor platform waar mensen uit verschillende levensfasen en achtergronden elkaar inspireren en ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei. Ga naar de Apple Store of Google Play, download de APP en maak een gratis account aan.