Goed dat je er bent!

Je staat op het punt een waardevolle investering in jezelf te doen. Sociaal-emotionele ontwikkeling is de ‘grondstof’ waarin we allemaal zouden ‘moeten’ investeren. Wat er ook gebeurt in je leven, of het nu om carrière, gezondheid, relaties of een financiële stap gaat: er is ongetwijfeld iemand die jou is voorgegaan of die jij voor gaat in deze stap of keuze. Iemand die eerder in jouw schoenen heeft gestaan, óf juist iemand die in jouw schoenen zou willen stappen. iSeekMe is er om elkaar te inspireren door het uitwisselen van levenservaringen. Dit is mentorschap in een notendop.
Wij geloven dat iedereen een mentor is, en dat iedereen een ander iets kan leren, inspireren of motiveren.

Rob en ikzelf staan klaar om jouw eerste mentor te worden. We helpen je graag op weg. Bijvoorbeeld met het opstellen van jouw profiel. Voel je vrij om onze uitnodiging te accepteren. Of te weigeren 😉 en je eigen mentoren uit te nodigen. Je vind ons in de APP onder het Tabje ‘Mentoren’.

Ik wens je veel mentoren, inzichten en updates van je ambitie hier op iSeekMe. En plezier, want plezier helpt je sneller ontwikkelen.

Steven de Lira
Founder van iSeekMe