Een leven lang ontwikkelen

Sneller je mindset updaten door van- en met anderen te leren.

Een leven lang ontwikkelen

Sneller je mindset updaten door van- en met anderen te leren.

Een leven lang ontwikkelen

Sneller je mindset updaten door van- en met anderen te leren.

Een leven lang ontwikkelen

Sneller je mindset updaten door van- en met anderen te leren.

Je mobiel wordt continu ge-update met nieuwe software om beter en veiliger te werken met andere systemen. Dat dit nodig is begrijp je, maar hoe zit het met jouw eigen operating systeem en de programma’s die jouw keuzes aansturen? Dat is ook een soort software die continu en vaak onbewust wordt ge-update. Onbewust, waardoor onnodige bugs ofwel beperkende overtuigingen in jouw operating systeem blijven bestaan. Neem de regie over jouw programmering en wordt een betere programmeur voor anderen.

Training: Everyone is a mentor

Sneller je mindset updaten door-, van- en met anderen te leren

In deze training leer je sneller hoe je de interactie met andere mensen kan gebruiken om sneller jouw operating systeem te herprogrammeren. Dus bugs eruit halen en nieuwe functies introduceren die jou helpen meer levens- studie- werkgeluk te ervaren.

Leerdoelen of nieuwe functies zijn

Na de training ben je in staat

  • We leren je om op een logische manier je omgeving te analyseren zodat gevoel en denken samen komen waardoor er een veilige leeromgeving ontstaat.
  • Je bent in staat de diepere sociaal emotionele vragen te stellen waardoor je bij jezelf en anderen je ware ambitie kan ontdekken. Je begrijp waarom jouw ambitie tijdelijk is en continu in ontwikkeling is.
  • Je leert hoe je de individuele ambities kan samenvoegen tot een collectieve ambitie zodat je samen meer impact hebt.
  • Je krijgt meer inzicht in de kracht van divers mentoren netwerk en hoe dit netwerk kan beheren.
  • Krijgt de vaardigheid om op een dieper sociaal emotionele niveau te reflecteren met anderen. Op dit niveau bestaat geen goed of fout, hier bestaan alleen maar levenslessen.

Voor wie is deze training relevant:

Als je meer inspiratie zoekt op gebied van persoonlijk leiderschap.
Deze training is gebaseerd op social deep learning, een derde verrijkende methode op bestaande technieken zoals affirmatie (NLP) of introspectie (mindfulness – meditatie). Social deep learning is gebaseerd op zuidelijke culturele wijsheid; verbinden, verbeelden en samen geloven. Misschien ken je dit van Ubuntu. Ubuntu is een ongeschreven wijsheid. 

Als je meer uit je team wilt halen.
Als je als leidinggevende het gevoel hebt dat er meer energie en talent in jouw team zit dan er uit komt. ‘Everyone is a mentor’ is een sociaal proces waarbij mensen elkaar helpen hun purpose te vinden. De individuele purpose kan (tijdelijk) verbinden tot gedragen visie en strategie. Dus iedereen in je team moet deze voelen: “Wij gaan samen …. en ik ben …. aan het leren zodat we …. “.

Als je meer vaardigheden en een methode zoekt om veilig jouw levenservaring te delen. Het is zonde als jonge mensen het wiel gaan uitvinden als jij zo’n wiel (ervaring) op de spreekwoordelijke zolder hebt liggen. Wij leren jou hoe je de veiligheid kan creëren zodat anderen van jouw levenslessen kunnen leren en toch hun eigen weg kunnen bewandelen.

Steven de Lira

Trainer & personal development expert

Gepassioneerde trainer met een liefde voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling en ambities. Steven heeft lang onderzoek gedaan naar zijn roots en beschreef het proces social deep learning in het boek Everyone is a mentor.

M. 06 412 547 50
E. steven@iseekme.com

Sponsorship

Het is onze missie om sociaal-emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Toch heeft niet iedereen zo’n netwerk of kan het betalen. Daarom sponsoren wij voor iedere betaalde inschrijving iemand met onvoldoende financiële ruimte om de training ook te volgen.

Praktische informatie

Hé, wat gaaf dat je mee wil doen aan de online training ‘Everyone is a mentor’

Wanneer:
De training bestaat uit twee dagdelen en start op:

  • vr. 18 en vr. 25 november van 13.00 tot 17.00 uur of
  • vr. 13 en vr. 20 januari 2023 van 13.00 tot 17.00 uur of
  • di. 14 en di. 21 februari 2023 van 13.00 tot 17.00 uur

Waar:
Westblaak 5D, Rotterdam (naast metrostation beurs).

Prijs:
De kosten bedragen € 350,- (ex. BTW).

 

Wil je een training plannen voor jouw team of groep? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Formulier niet gevonden
Patricia Bakker
Patricia Bakker

ANWB

Wat was het een mooie training! met onbekenden die heel snel als bekenden aanvoelden, vanachter een scherm tóch de diepte met elkaar in durven gaan, door de juiste vragen te stellen échte verbinding maken… en daardoor dus leren hoe je een goede mentor bent voor die ander die straks met een vraag bij jou aanklopt. ik ben er klaar voor en kan niet wachten!

👉Everyone is a mentor.

AMZAH MOELAH
AMZAH MOELAH

ABN Amro

Vond het twee zeer boeiende sessies die ik mocht volgen. Het was ook een voordeel dat de groep klein was, hierdoor iedereen goed aan bod kwam en er veel ruimte voor interactie was.

Joanita Tibbertsma
Joanita Tibbertsma

ABN AMRO Bank

Mijn ‘day after’ gevoel is: ik ben blij dat ik deze training Everyone is a Mentor heb gevolgd. Blij en dankbaar voor de inzichten, theorie, inspiratie, energie. En de vragen, het meedenken en ook het vertrouwen van de andere deelnemers. Samen doen, samen leren en samen anderen helpen. Die combinatie van leren en anderen helpen en de inhoud, maakt deze training waarde- en betekenisvol.
Nathalie Hazenberg
Nathalie Hazenberg

ABN AMRO Bank

De ‘day after’ voelt heel relaxed. Gaaf om zulke mooie mensen te ontmoeten en uit te wisselen over echte ‘life changing moments’. Ik ondersteun jullie missie van harte en voel me vereerd om straks één van de eerste mentoren van jullie platform te mogen zijn dat deep learning voor iedereen toegankelijk wil maken. Hier gaat het om: sharing is caring!

Achtergrond informatie

Er staan drie documenten voor je klaar. De eerste is de inhoudelijke cursusinformatie, het tweede biedt informatie over de principes van iSeekMe en als laatste een uitnodiging en toelichting op het maatschappelijk probleem. Heb je nog vragen of wil je gewoon eens sparren? Neem dan gerust contact met ons op.