Je leest dit waarschijnlijk thuis, op een geïmproviseerde werkplek. Een situatie die niemand had voorzien, en waar we nu wel allemaal in zitten. Je werkgeluk, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling zijn structureel verandert. Aan veel mensen ontbreekt het in deze onzekere tijd aan een gevoel van richting. Doordat we meer op onszelf zijn teruggeworpen, wordt dat probleem meer zichtbaar en versterkt. Er is een grote behoefte aan echte verbinding.

No pain, no gain

Een carrièreswitch, het kiezen van een studie, een relatie aangaan of juist beëindigen; het zijn zomaar wat voorbeelden van life-changing moments. Het zijn beslissingen die je niet zomaar neemt, het is eng, spannend en doet gewoon fucking veel pijn. Dat is niet erg, het zijn groeipijnen! Het vergt wel inzicht en lef om ze te maken. Het zijn tenslotte keuzes die diepe impact hebben op jouw leven. Als jij die moeilijke keuzes maar ZELF maakt, voordat het leven ze voor je maakt. Daar kunnen wij over meepraten. Zo besloot ik onlangs om me volledig te focussen op iSeekMe. Een keuze van emotioneel loslaten van andere activiteiten en met financiële impact. Gelukkig kunnen wij rekenen op mensen die ons met raad en daad bijstaan, en dat gunnen we iedereen.

De beste versie van jezelf bestaat niet

De ‘beste versie van jezelf ’. Het lijkt wel een tendens in veel coachingsprogramma’s. En het klinkt ook best logisch allemaal, want waarom ook niet? Toch zien wij dat anders, die beste versie van jezelf bestaat namelijk niet. Het is jouw versie van morgen, van overmorgen en de rest van je leven. Kortom; jouw persoonlijke ontwikkeling staat nooit stil.

Het leven is een aaneenschakeling van keuzes. Hoe jij dat doet wordt bepaald door je mindset. Zet jezelf in de groeistand door je te verbinden met anderen. Leer van elkaar, inspireer en wordt geïnspireerd. Ons motto is niet voor niets: everyone is a mentor.

iSeekMe: everyone is a mentor

Er zijn mensen die ooit in jouw schoenen stonden, die de impact van jouw keuze heel goed begrijpen omdat ze die zelf ervaren hebben. Binnen iSeekMe, ons mentor-2-mentor platform, maak je gebruik van hun ervaring en kennis bij belangrijke keuzes in jouw leven. Mensen uit verschillende levensfases ondersteunen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling door het geven van reflectie en inspiratie in chatgesprekken. Met iSeekMe zie je waar je vandaan komt, waar je staat, en waar je naartoe wil. Niet alleen, maar samen. Dat laatste is essentieel, want van elkaar leren en met elkaar creëren is een andere vorm van leren die blijft kleven. Google maar eens de Leerpiramide van Bales.

Doe je mee?

Toegang hebben tot trainingen, opleidingen en coaches is echt een voorrecht waar je je misschien niet eens bewust van bent. Het is namelijk zeker niet voor iedereen toegankelijk, omdat het te duur is of omdat men er simpelweg niet mee in aanraking komt. En dat is nou precies wat wij willen veranderen.

Als jij wel in de gelukkige omstandigheid bent om jezelf (vanuit je werkgever) te ontwikkelen, schrijf je dan nu in voor onze training (incl. gebruik van het iSeekMe platform). Want voor iedere inschrijving geven wij iSeekMe gratis aan een student. Of iemand die het niet kan betalen. Ons doel is om in 2021, 2.021 betalende deelnemers te hebben, vanuit diverse organisaties en bedrijven. Juist die veelheid aan perspectieven helpt jou en anderen in jouw/hun ontwikkeling.

Graag to ziens,

Rob

Even voorstellen

Mijn naam is Rob Mulder en samen met Steven de Lira en Mark Willemen is het onze missie om sociaal-emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Waarom? Wij vinden het gek dat coaches en mentoren slechts voor een beperkte groep mensen toegankelijk zijn en dat het uitgangspunt vaak een ‘probleem’ is wat opgelost moet worden. Die missie gaat niet over één nacht ijs. Steven is hier al sinds 2008 mee bezig en in 2015 ben ik aangehaakt. Een avontuur van vallen en opstaan, van keuzes maken die pijn doen, zowel zakelijk als privé. Misschien herken jij zulke struggles wel?

We zijn twee ondernemers met een totaal andere achtergrond. Waar Steven zijn roots heeft op Curaçao, ben ik een echte Brabander. Gedrag fascineert ons beide enorm: Steven vanuit zijn expertise als veranderkundige en ik als experience designer. 

Voor het hele verhaal, kijk ook gerust eens op: https://iseekme.com/missie/