good things take time

Beste vrienden, familie, bekenden en andere geïnteresseerden in iSeekMe.

Bedankt voor jullie vertrouwen in dit avontuur dat iSeekMe heet. Onze droom, om sociaal emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken, begint realiteit te worden. We hebben namelijk niet stilgezeten en de puzzelstukjes vallen nu op hun plek. Jullie support is daarbij zeer waardevol geweest! Kortom, we zijn klaar voor de volgende stap.

Wat hebben we al bewezen

APP is live

Yes, bijna 200 gebruikers in ons mentor-to-mentor platform. De app waar je inspirerende mentoren kunnen vinden of een inspirerend mentor kunt zijn. We zien de eerste bewijzen voor persoonlijke groei via het platform.

trainingen

iSeekMe biedt diverse trainingen, workshops en masterclasses die enorm gewaardeerd worden door de deelnemers (zie testimonials). Het is de offline variant van iSeekMe die online gewoon verder gaat in de APP.

Boek is gereed

De verdieping op het ‘Everyone is a Mentor’ principe achter iSeekMe lees je in dit boek van Steven. Op zoek naar meer soul sex, wat leidt tot meer onderlinge verbinding. Dat is geen luxe, dat is noodzaak. De eerste orders stromen binnen.

TEDx finalist

Een extra validatie kwam dit jaar van TEDx die iSeekMe als finalist in hun impact programma toeliet. Een prachtig podium om ons verhaal aan een groot publiek te vertellen. Het TEDx netwerk biedt ons nu mooie kansen.

Eerste communities

Er staan mooie partnerships op het programma om iSeekMe als mentor community in te zetten. De eerste community met 010PHP Rotterdam is een feit. Met organisaties als Dokters van de Wereld en Meestert zijn we in gesprek.

Wat we dit jaar willen bewijzen

Onze ambitie is om dit jaar te groeien naar 2000 users. Om dit te bereiken gaan we iSeekMe als sexy lifestyle brand onder jongeren en young professionals neerzetten. We willen gebruikers verleiden om regelmatig met hun sociaal emotionele ontwikkeling aan de slag te gaan. We bewijzen in deze fase dat gebruikers een mentornetwerk opbouwen, anderen inspireren en door anderen worden geïnspireerd met persoonlijke verhalen. We begeleiden dit jaar de eerste twintig gebruikers met hun loopbaan- of studiekeuze en matchen ze met werkgevers of opleiding.

Wat hebben we nodig

Waar we nu naar zoeken is € 250.000 om deze groeistap te kunnen maken. Helaas hebben we zelf geen rijke oom of tante en een onbekende miljardair die een dikke check uitschrijft zien we ook niet zo zitten. In lijn met onze missie willen we een platform creëren wat er voor iedereen is én ook door iedereen mogelijk is gemaakt. Daarom zijn we een crowdfundig actie gestart! Op die manier kunnen we samen met een betrokken groep mensen de next step financieren! Om te onderzoeken of hier voldoende draagvlak voor is hebben we één vraag voor je. En die is: doe je met ons mee?

Whats in it for me?

Wij begrijpen heel goed ‘voor niets gaat de zon op’. En we zouden jullie niet vragen te investeren als wij niet de absolute overtuiging hadden dat iSeekMe een duurzame en lucratieve investering is. Niet alleen geloven wij dat mentorschap een basisbehoefte waar iedereen recht op heeft, we zien ook dat de markt coaching en recruitment een enorm kans laat liggen waarmee jouw investering zich dubbel en dwars gaat terugbetalen. Heb je interesse? Laat dan hieronder even jouw gegevens achter. Je krijgt dan meteen toegang tot onze pitchdeck met achtergrondinformatie, onze business case en verdienmodel.

Doe je met ons mee?

Wil je ons met jouw investering (vanaf € 100,-) steunen én een stukje eigenaarschap van iSeekMe bemachtigen?

Meer informatie en het businessplan vind je in onze pitchdeck (PDF). Voor een persoonlijke uitleg kun je, nadat je op 'Versturen' hebt geklikt een afspraak maken in onze agenda.

Denk aan: content creatie (copy, foto/video etc.), je netwerk of één van je andere talenten?