Selecteer een pagina

Je CHI-Ambitie (Concrete Haalbare en Inspirerende- Ambitie) voel je diep van binnen. Het laat je niet los, ondanks tegenslagen. Naar mijn visie is een goede CHI-ambitie ook goed voor je omgeving. Dus anderen moeten er ook beter van worden.

Wanneer je in verbinding bent met je omgeving leer je en groei je.  Als je leert en groeit, word je perspectief breder en dat bepaalt dan weer je nieuwe focus, dus je ontwikkelt een nieuwe CHI-ambitie. Onze visie is dat een CHI-ambitie een dynamisch en sociaal proces is. Veel dynamischer en transparanter dan we nu binnen organisaties vaak zien bij persoonlijke ontwikkelingsplannen. Collega’s weten vaak niets van de afspraken en wens van hun directe collega terwijl zij veel invloed hebben op jouw ontwikkeling en kansen die je krijgt.

Onze ervaring leert dat mensen die regelmatig bewust reflecteren over hun CHI-ambitie sneller groeien. Wij stimuleren jou daarom om steeds nieuwe versies te maken van je CHI-ambitie. Het systeem houdt eerdere versies bij, zodat je altijd terug kunt kijken en het proces van jouw ontwikkeling kun volgen.

Succes met je CHI-ambitie. Wanneer je vragen of tips hebt, kun je mij mailen op steven@silkbricks.com.

Steven de Lira

× Hoe kan ik je helpen?
Spring naar toolbar