EVERYONE IS A MENTOR

BE PART OF THE MOVEMENT, BE A MENTOR

EVERYONE IS A MENTOR

BE PART OF THE MOVEMENT, BE A MENTOR

onze
missie

Nieuws
Blogs

Misschien sta je er niet zo bij stil. Maar toegang tot trainingen, opleidingen en coaches is niet voor iedereen weggelegd. Doordat het te duur is, of omdat men er simpelweg niet mee in aanraking komt. En dat is nou precies wat wij willen veranderen. Het is onze missie om sociaal-emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Waarom wij dit doen, en waarom we jou hierbij nodig hebben, lees je in deze blog.

TRAINING: EVERYONE IS A MENTOR

Als jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt, het anderen ook gunt, en misschien ook wel anderen daarin wil begeleiden: schrijf je dan nu in voor de training ‘Everyone is a Mentor’. In deze online training leer jij hoe je sneller, makkelijker en fijner kunt leren van de ervaringen van anderen en om zelf ook een inspirerend mentor zijn.

Alle deelnemers die na de training een mentor willen zijn voor anderen, kunnen een gratis profiel aanmaken op iSeekMe, ons mentor-2-mentor platform.

Sponsorship

Ken jij iemand die je deze training ook gunt? Je kunt deze persoon ook sponsoren door hem of haar hier in te schrijven of door deze pagina door te sturen. Een mooi cadeau om het jaar mee te beginnen.

Zelf geven wij graag het goede voorbeeld. Voor iedere betaalde inschrijving geven wij een student, of iemand die onvoldoende financiële ruimte heeft, gratis toegang tot de training.

Steven de Lira

Trainer & personal development expert

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling en ambities.

Klik hier om je aan te melden voor één van onze informatie webinars.

M. 06 412 547 50
E. steven@iseekme.com

Hé, wat gaaf dat je mee wil doen aan de online training ‘everyone is a mentor’. De beschikbare data en tijden vind je hiernaast en voor meer uitleg over de training klik, je op onderstaande knop.

De kosten bedragen € 180,- (ex. BTW). Dit is incl. een account voor het mentor-2-mentor platform (launch Q1 2021).

Wil je een training plannen voor jouw team of groep, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven

Kies de door jou gewenste trainingsdata *

achtergrond informatie

Er staan drie documenten voor je klaar. De eerste is de inhoudelijke cursusinformatie, het tweede biedt informatie over de principes van iSeekMe en als laatste een uitnodiging en toelichting op het maatschappelijk probleem. Heb je nog vragen of wil je gewoon eens sparren? Neem dan gerust contact met ons op. 

Pin It on Pinterest