EVERYONE IS A MENTOR

BE PART OF THE MOVEMENT, BE A MENTOR

onze
missie

latest
blog

Fijn dat je even de tijd voor ons neemt

Life Changing Moments… Ze zijn er altijd en overal, maar voor velen leidt de huidige tijd (met covid-19, ontslagen, quarantaine, en nog veel meer) tot extra, of onverwachte Life Changing Moments. Wij geloven dat je, juist in deze gekke tijd, uitdagingen ook als kansen kunt zien. Je hebt daarbij wel anderen nodig om te leren en om geïnspireerd te worden. Binnen iSeekMe, ons mentorenplatform, matchen we mensen op de volgende categorieën:

Relaties

Carrière & studie

Financiën

Lifestyle & health

Enerzijds zijn er mensen die, dankzij jarenlange investering in hun persoonlijke ontwikkeling, rust en ruimte ervaren om een mentor te kunnen zijn voor anderen. Anders zijn er mensen die inspiratie of een steun in de rug juist nu hard nodig hebben. En juist díe laatste mensen hebben momenteel niet de middelen of toegang tot trainingen of coaches voor persoonlijke ontwikkeling.
Samen kunnen wij deze mensen helpen. Hoe? Door deze mensen te matchen, door ze te trainen én door de training te sponsoren voor hen die het niet kunnen betalen.

Hoe gaan we dat doen?

Training: Everyone is a mentor
Op een dieper niveau een mentor zijn voor anderen, vraagt een ontwikkeling en een investering in jezelf. In deze training leer je hoe je sneller, makkelijker en fijner kunt leren van de ervaringen van anderen. Je kunt jezelf aanmelden voor deze training, of een groep collega’s.

Zelf geven wij graag het goede voorbeeld. Voor iedere betaalde inschrijving geven wij een student, of iemand die momenteel onvoldoende financiële ruimte heeft, gratis toegang tot de training.

iSeekMe: mentor-2-mentor platform
Alle deelnemers die na de training een mentor willen zijn voor anderen, kunnen een gratis profiel aanmaken op iSeekMe, ons mentor-2-mentor platform. Onze ambitie is 2000 getrainde mentoren uit verschillende bedrijven en sectoren binnen iSeekMe te hebben in de opstartfase in 2021. Doen jullie mee?

Meer informatie over de training en inschrijfmogelijkheid vind je hier:

Steven de Lira

Steven de Lira

Owner & personal development expert

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling en ambities.

M. 06 412 547 50
E. steven@iseekme.com

Daniëlla van den Heuvel

Daniëlla van den Heuvel

Personal coach | Interim HR-adviseur

Mensen zijn een belangrijke succesfactor in een organisatie. Daniëlla gelooft in het talent dat elk mens heeft.

E. daniella@iseekme.com

Mensen uit deze organisaties doen al mee.

Meer informatie

Er staan drie PDF documenten voor je klaar. De eerste is een uitnodiging om mee te doen, het tweede geeft informatie over de training en de laatste gaat over de principes van iSeekMe. Heb je nog vragen of wil je gewoon eens sparren? Neem dan gerust contact met ons op. 

Pin It on Pinterest