Selecteer een pagina

Ik geef mij helemaal bloot, doe je mee?

iSeekMe challenge

Vooral in januari word je overdonderd met termen als gezond(er) leven, life coaching, mindfulness, zelfverbetering. En de workshops vliegen je om de oren. Maar wat is nu echt jouw ambitie en wat sluit daar het beste bij aan? Mijn mening en ervaring is dat persoonlijke ontwikkeling een proces is, waarbij we elkaar nodig hebben om onze ware potentie te ontdekken en te ontwikkelen. Ik ga mezelf helemaal figuurlijk helemaal bloot geven. Geef jezelf ook bloot en doe mee!

Wat kan ik jou bieden?

Een reis genaamd de iSeekMe challenge. Deze reis is een zelfontdekkingsreis. Ongeacht je ambitie ben ik van mening dat onze persoonlijke reizen heel veel overeenkomsten hebben. Mijn missie is om te helpen met inzichten en inspiratie te geven om de weg naar je ambitie leuker maar vooral leerzamer te maken. We doen het samen.

De komende maanden ga ik aan de slag met drie van mijn grote ambities.

  • Iron Man – 11 mei meedoen aan de halve Ironman (1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21 hardlopen) op Mallorca doen
  • Zakelijke challenge – ik wil met mijn bedrijf minimaal 250% omzetgroei realiseren in 2019
  • Boek uitbrengen – ik ben een boek over mijn FutureFit methode aan het schrijven. Ik wil voor mei een uitgever vinden en het liefst mijn boek rond 11 mei uitbrengen

Sluit aan op mijn reis en met mijn kennis, ervaring en de juiste motivatie help ik jou om jouw doelen te bereiken. Doe mee aan de iSeekMe challenge 2019, we gaan SAMEN deze reis in.

Wat vraag ik van jou?

Beschrijf je ambitie. En waarom het niet eerder lukte om die ambitie te realiseren. Geef daarbij ook aan wat je nodig hebt en denkt te hebben om de ambitie te gaan behalen. Bedenk minimaal 4 mensen die je om feedback wil vragen

Wat krijg je van mij?

In ieder geval geen overkill aan mails of aanbod om andere workshops te volgen of producten van mij te kopen. Deze iSeekMe Challenge is wat het is. Ik garandeer jou dat je de juiste energie en mindset/houding gaat krijgen, waardoor je weg er naar toe makkelijker wordt. En steeds meer mensen willen jou helpen. Mijn ervaring is dat de reis ernaar toe uiteindelijk nog leuker wordt dan het doel! We gaan elkaar scherp houden en halen het beste uit elkaar. Geniet van de mooie en waardevolle interactie met andere mensen.

Wat kost het?

De komende 4 maanden gaan we samen op reis en daar betaal je eenmalig een deelname bedrag van Euro 99,- inclusief btw voor. Hiermee geef je bovendien aan dat je gemotiveerd bent om mee te reizen. Je krijgt daarmee ook toegang tot de iSeekMe community waarmee je je CHI-ambitie [concreet, haalbaar, inspirerend] levenslang en kunt bijhouden.

Tijdens jouw reis krijg je ook nog eens persoonlijk advies en exclusiviteit om als eerste mijn blogs en vlogs te volgen over mijn weg naar de Iron Man ambitie. Je kunt inhaken op een van de events die ik ga organiseren, speciaal voor de iSeekMe challenge 2019 groep. Dit zijn persoonlijke trainingen fietsen, hardlopen of zwemmen waar je kunt inhaken. Of een avond gezond en verantwoord leren koken waar je je voor kunt opgeven. Of wandel mee met een interessante [kunst]tour door een museum in Nederland. Of wellicht heb je zelf nog een leuk idee waar leden van de iSeekMe challenge groep op in kunnen haken.

Steven de Lira

Steven is ingenieur, sportman, personal coach, verandermanager en ondernemer en heeft een passie voor het versnellen en meetbaar maken van de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Persoonlijke ontwikkeling is volgens hem een sociaal proces en het continu herontdekken van wat jouw omgeving als waardevol ervaart en hoe jij daar een bijdrage aan kunt leveren.

Zijn jarenlange onderzoek, in samenwerking met TNO Kwaliteit van Leven, Universiteit Utrecht en Hogeschool Leiden, heeft geleid tot de FutureFit leerversneller. Met behulp van technologie heeft hij ontdekt hoe je persoonlijke ontwikkeling kunt meten en versnellen.

Via social learning zorgt zijn leerversneller ervoor dat mensen leren hoe ze productiever en gelukkiger kunnen leven, studeren en werken. Als ondernemer werkt hij voor het FutureFit Platform en zet hij zich graag in om mensen van jong tot oud te raken en sneller in beweging te brengen. Hij is er trots op dat deze methode breed inzetbaar is: van het basisonderwijs op Curaçao tot grote multinationals in Nederland.

www.futurefitplatform.com
www.linkedin.com/in/stevendelira

Geef jezelf ook bloot en doe mee!

Geef je nu op! En denk vooral ook aan vrienden of familie of collega’s die jou in deze reis kunnen steunen. Weet jij ze ook te enthousiasmeren om mee te doen aan de iSeekMe challenge 2019. Dan kunnen zij zich nu ook opgeven. Wees er snel bij, want het streven is 100 reisgenoten te laten inhaken en de eerste aanmeldingen zijn al binnen.