Iseekme launch 2021

BE PART OF THE MOVEMENT

onze
missie

preregister
iseekme

Fijn dat je even de tijd voor ons neemt

Je leest dit waarschijnlijk thuis, op een geïmproviseerde werkplek. Een situatie die niemand had voorzien, en waar we nu wel allemaal inzitten. Je werkgeluk, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling zijn wel allemaal structureel anders nu, en daar willen we het graag even met je over hebben.

Verandering is emotie

De vaak noodgedwongen veranderingen kunnen heftige emoties oproepen bij mensen. Dat begrijpen wij heel goed, we hebben ook nauwelijks tijd gehad om ons mentaal voor te bereiden op deze situatie. Het is ook voor ons soms een rollercoaster aan emoties. Toch zijn wij niet negatief en zien we kansen. We voelen dat we kunnen groeien naar een samenleving waar meer ruimte is voor persoonlijke aandacht en echte verbinding met anderen. Dit zijn we, juist in deze onzekere tijd, weer meer gaan waarderen.

Onze missie, sociaal-emotionele ontwikkeling voor iedereen beschikbaar maken, is dan ook relevanter dan ooit.

Wil jij ons helpen?

We zijn op zoek naar leiders en managers die een HR-evolutiesprong durven te maken. Die het beste willen voor hun mensen, op een manier die bij vandaag past. Die echt blijvende impact van hun bestaande (opleidings-, loopbaan-, vitaliteits-, innovatie-) budgetten willen.

Met onze technologie, kunnen we binnen de kaders van jullie budgetten, ook mensen buiten jouw organisatie helpen. Mensen die hier anders niet de middelen voor hebben.

Investeer in je medewerkers en sponsor iemand anders, noemen wij dat.

Ben jij de manager die bereid is hier meer over te horen of ken jij iemand die dit wil? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Steven de Lira

Steven de Lira

Owner & personal development expert

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling en ambities.

M. 06 412 547 50
E. steven@iseekme.com

Daniëlla van den Heuvel

Daniëlla van den Heuvel

Personal coach | Interim HR-adviseur

Mensen zijn een belangrijke succesfactor in een organisatie. Daniëlla gelooft in het talent dat elk mens heeft.

E. daniella@iseekme.com

Meer informatie

Je zal best nog vragen hebben. Wij hebben twee PDF documenten voor je klaargezet. De eerste is een uitnodiging om mee te doen met de lancering van iSeekMe. Het tweede document gaat meer de diepte in over hoe iSeekMe werkt.

Toelichting pilot & maatschappelijke uitdaging 

Achtergrondinformatie (pdf)

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 22:00