Selecteer een pagina

iSeekMe helpt jou om persoonlijke- en carrière keuzes te maken die het best bij jou en jouw levensfase passen. Met iSeekMe wordt persoonlijke ontwikkeling concreet en feitelijk, samen met de mensen die jou kennen. Kortom, het platform voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen.
Kijk hier: video ISeekme “Unstoppable me”

De eerste drie stappen in iSeekMe zijn gratis. Je update je profiel, je vraagt aan 10 bekenden ( vrienden, familie, collega’s) feedback. Je scherpt jouw persoonlijke ambitie aan.
De volgende stap is een profielanalyse. Deze is ook gratis in ruil voor een review op social media. Bij de vijfde en laatste stap kun je je aanmelden voor een persoonlijke e-coaching door een van onze professionele coaches.

Als deelnemer van onze iSeekme community ontvangen we graag jouw feedback om onze app te verbeteren. We geven je regelmatig een update en nieuwe testen.

Wil je tot onze club van innovatievelingen horen? Meld je dan hier aan.

Wij geloven dat we samen met jou kunnen groeien en we zien je graag binnen iSeekMe.

Je hebt eens profiel bij ons aangemaakt binnen een wervings- en selectieprocedure. Jouw username is :XXXXX Ben je je wachtwoord vergeten reset het hier.

Ben je overtuigd: Meld je hier aan voor iSeekMe

Aanmelden iSeekMe-pilot

Heb jij ambities die je graag wil waarmaken? En wil je daarbij geholpen worden, door jouw omgeving en professionele coaches? Meld je dan aan voor onze iSeekMe-pilot!

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:30 to 22:00