Online Training:
Everyone is a Mentor

Hé, wat gaaf dat je mee wil doen aan de online training ‘everyone is a mentor’.

Misschien sta je er niet zo bij stil, maar toegang tot trainingen, opleidingen en coaches is een voorrecht. En dat is nou precies wat wij willen veranderen, het is onze missie om sociaal emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Als jij wel de kans hebt om jezelf (vanuit je werkgever) te ontwikkelen, schrijf je dan nu in voor onze training ‘everyone is a mentor’. Hiermee help je niet alleen jezelf, maar ook een ander. Niet alleen jij krijgt toegang tot iSeekMe, ons mentor-2-mentor platform, je sponsort er ook een student mee (of iemand die het niet kan betalen).

Ons doel is om in 2021, 2.021 betalende deelnemers te hebben, vanuit diverse organisaties en bedrijven. Juist die veelheid aan perspectieven helpt jou en anderen in jouw/hun ontwikkeling. Hoe dat precies zit lees je in onze blog.

 

Op dit moment kijken wij naar geschikte trainingsdata voor december en januari. Door Covid-19 uiteraard online, maar zeker interactief.
De kosten bedragen € 180,- (ex. BTW) en incl. een account voor onze APP. Registreer je alvast, dan reserveren wij een plekje voor je.

Registreren

Pin It on Pinterest